Ervaringen

'Een laagdrempelige workshop in een ontspannen sfeer. Met mooie zelfuitgezochte knipsels maak je een compositie op papier. Je voelt alle vrijheid (ook als je weinig ervaring hebt of denkt niet creatief te zijn) om het te maken zoals jij wilt. Alles is goed, dit wordt aan het begin ook nog even extra duidelijk gemaakt door een korte geleide meditatie. kortom, bij twijfel: DOEN!'

 

'Ik vond de workshop ontspannen, relaxed en leuk om te doen en ook een verrassing om naar het resultaat te kijken van wat anderen gemaakt hebben.'

Collage Workshop

'Waar verlang ik naar'

In deze workshop ga je m.b.v. een geleide meditatie naar je spirituele hart met de vragen 'Waar verlang ik naar', 'Waar word ik blij van' en 'Wat vind ik belangrijk'.

Dit kan op elk levensgebied worden toegepast en zo groot en klein zijn als je zelf kiest. Vanuit dit gevoel ga je een collage maken m.b.v. tijdschriften. Je zult merken dat de plaatjes en teksten als vanzelf naar je toe komen. Als de collage klaar is, is er gelegenheid om deze te bespreken. Je krijgt inzicht in waar je werkelijk naar verlangt.

Ik breng hier mijn kennis en ervaring als coach in.

 

'Iedereen heeft iets moois in de wereld te brengen, met zijn eigen unieke combinatie van talenten'

 

Data:

zaterdagen 2023: 7/1, 4/2, 4/3, 1/4, 6/5, 3/6

Tijd: 13.30 - 16.00 uur

Kosten € 35,- (incl. materialen)

Plaats: Swarte Dreef 29, Westervoort

 

'Het maken van een collage was een super leuke ervaring bij Alies. Een ontspannen sfeer en een kop thee en een enorm divers aanbod aan tijdschriften. Erg leuk om te zien wat je zelf als eindresultaat maakt. Ook interessant om aan het einde een stapje terug te doen: 'Wat zegt mijn collage nu?' Ik heb hier een aantal thema's uit kunnen halen, die ik zeer interessant vind. Een echte aanrader dus!