Workshops 

In kleine groepjes, 2 à 3 personen  

Grotere groepen in overleg

 

Workshop collage "Eigen keuze"

Bij deze workshop gaan we uit van een foto van een gezicht. Dit kan een foto uit een tijdschrift zijn een foto van jezelf of van iemand waarvoor je de collage wilt maken. Je gaat met deze foto aan de slag. In tijdschriften zoek je naar afbeeldingen die je mooi vindt en bij het gezicht passen, dit gaat meestal vanzelf en anders kijk ik even mee. Zo verzamel je een ruim aantal plaatjes, die je uitknipt. Nu ga je een beetje spelen en schuiven met de plaatjes totdat je een mooie compositie hebt.  Vervolgens bepaal je de achtergrondkleur en ga je het canvas in de gekozen kleur schilderen.

We nemen even een koffie- of theepauze met wat lekkers, om het schilderwerk te laten drogen.

Je kunt na de pauze de collage op het canvas gaan vastlijmen. Als dit klaar is, moet het eerst een nachtje drogen voor je de vernislagen kunt aanbrengen. Het mooist is het om 3 lagen aan te brengen, die telkens een nachtje moeten drogen. Je krijgt een kwast, een flesjes vernis (naar keuze: glans of mat) en instructies mee om dit thuis verder af te maken. 

 

Workshop 'Wat wil ik?'

In deze workshop ga je deze vraag onderzoeken. We doen eerst een meditatie, zodat je even helemaal tot rust komt en daardoor dichter bij jezelf.  Vervolgens ga je in de verschillende tijdschriften bladeren, waarbij je zult merken dat bepaalde afbeeldingen en teksten je aandacht trekken. Deze verzamel je en maakt hiervan een collage. De uitkomst kan heel verrassend zijn, het geeft je een duidelijker beeld van wat je diepste verlangens zijn. Een hulpmiddel om je leven meer richting te geven. Voor wie wil kunnen we de collage nog bespreken.

In deze workshop breng ik mijn ervaring als coach in.

 

Tijdsduur: 2,5 à 3 uur

Kosten: zie pagina prijzen

Plaats: Swarte Dreef 29 in Westervoort